"Oyun bittiğinde Şah ve piyon aynı kutuya girer." İtalyan Atasözü

19 Nisan 2010 Pazartesi

Hüseyin Göçek'ten 'kazı açılımı'


Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde hakem Hüseyin Göçek'in Bilica'ya gösterdiği sarı kartı hangi nedenle gösterdiği Atilla Gökçe tarafından açıklandı.

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin en çok tartışılan anlarından biri Bilica'nın penaltı noktasını kramponuyla bozmasıydı. Sahalarda ender olarak görülebilecek bu centilmenlik dışı hareket sonrası hakem Hüseyin Göçek de sert biçimde eleştirilmişti.
Eleştiriler Göçek'in Bilica'ya ilk sarı kartı Uğur İnceman'a penaltı pozisyonunda yaptığı faulden dolayı verdiği, ancak penaltı noktasını bozmasına kart göstermediği yani 2. sarıdan atmadığı yönündeydi.
Konu medyada ve kamuoyunda tartışılırken, sis perdesi erken dağıldı. Lig TV'deki programda yorumcu Atilla Gökçe, Hüseyin Göçek'in sarı kartı niye gösterdiğini açıkladı.
SARI KART KAZI ÇALIŞMASINA
Bu sabah Hüseyin Göçek'in bir MHK üyesini aradığını belirten Atilla Gökçe şunları söyledi:
"Hüseyin Göçek, bir MHK üyesini aramış ve Bilica'ya sarı kartı penaltı noktasını bozduğu için gösterdiğini söylemiş." Böylece Hüseyin Göçek'in penaltı noktasını bozan Bilica'ya sarı kart göstermediği yönündeki eleştiriler de boşa çıkmış oldu. Ancak tartışmalar "O zaman penaltı pozisyonunda yaptığı faul nedeniyle niye sarı kart göstermedi" şeklinde de sürebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails