"Oyun bittiğinde Şah ve piyon aynı kutuya girer." İtalyan Atasözü

25 Nisan 2010 Pazar

BU KACAR MI MESSi :)

Hey gidi Gunler :)

Chelsea abarttı!!!


Premier Lig'in 36. haftasında Chelsİngiltere Premier Lig'e 36. hafta maçlarıyla devam edilirken, haftaya lider giren Chelsea, evi Stamford Bridge'de Tuncay Şanlı'nın takımı Stoke City'yi ağırladı.
Baştan sona çok üstün bir oyun sergileyen 'maviler' 7-0 gibi farklı bir skorla sahadan 3 puanla ayrıldı ve maç fazlasıyla liderliğe yerleşen Manchester United'dan koltuğu geri aldı.
Sahasında oynadığı 18. maçta 16. galibiyetini alan Chelsea'nin gollerini 24, 31 ve 69. dakikalarda Salomon Kalou, 44 ve 82. dakikalarda Frank Lampard, 87'de Daniel Sturridge ve 89'da Florent Malouda attı. ea sahasında Stoke City'yi 7-0 yenerek liderliğini sürdürdü.

Sampdoria, lider Roma'yı yaktı: 1-2


Serie A'ya haftaya lider olarak giren Roma, kendi sahasında Sampdoria'ya 2-1 kaybederek şampiyonluk yolunda ağır bir yara ald

İtalya ligi Serie A'da 35. hafta nefesleri kesen bir maçla kapandı. Geçtiğimiz yılın ekim ayından bu yana yakaladığı seriyle zirveye yerleşen Roma, 35. haftada Sampdoria karşısında bu unvanlarını kaybetti.
Inter'in Atalanta'yı 3-1 yenmesiyle tıklım tıklım dolu Roma Olimpiyat Stadı'na mutlak 3 puan parolasıyla çıkan sarı-kırmızılılar, öne geçtiği maçtan 2-1'lik yenilgiyle ayrıldı.
Hızlı başladığı maçın 15. dakikasında kaptan Francesco Totti'nin golüyle öne geçen Roma, ilk yarıyı da bu skorla kapadı. İkinci yarıda roller değişirken, 52 ve 85. dakikalarda sahne alan Pazzini, Roma'yı yıkan isim oldu.

LİDER'İN 'PAŞA' KEYFİ!..




Turkcell Süper Lig’in 31. Haftasında Kasımpaşaspor deplasmanınına çıkan Fenerbahçe sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı ve bu akşam oynanacak olan Galatasaray-Burasaspor maçını beklemeye başladı. Bu hafta Fenerbahçeli futbolcular Kasımpaşa deplasmanında sahadaydı ancak akıllar Galatasaray-Bursaspor maçındaydı. Yüksek tempoda oynanan maçta Sarı-Lacivertliler Guiza ile birçok fırsattan yararlanamazken sahneye Bekir çıktı. Maçın başından beri iyi bir performans gösteren Kasımpaşa kalecisi Murat Şahin, Alex’in kullandığı köşe vuruşunda boşa çıktı ve Bekir topu ağlara göndererek Fenerbahçe’ye çok kritik bir galibiyet kazandırdı.

Galatasaray - Bursaspor: 0-0





Süper Lig'de lider değişti. Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile Bursaspor 0-0 berabere kalırken, 2 puan yitiren Bursaspor liderliği Fenerbahçe'ye kaptırdı.

Related Posts with Thumbnails