"Oyun bittiğinde Şah ve piyon aynı kutuya girer." İtalyan Atasözü

31 Mart 2010 Çarşamba

İNTER' DEN HAYATA DÖNÜŞ 1


İNTER SON HAFTALARDAKİ KÖTÜ GİDİŞE ALDIĞI 1 :0 GALİBİLETYE SON VERDİ.İNTERİN GOLÜNÜ BU SEZONUN FORMDA FORVETLERİNDEN MİLİTO ATARKEN İNTER RÖVANŞ İÇİN AVANTAJ YAKALADI.
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final İlk Karşılaşmalarında İtalya Serie A lideri İnter kendi evinde CSKA Moskova’yı 1-0 mağlup etti. Serie A’da son haftalarda aldığı kötü sonuçların ardından avantajını iyice kaybeden İnter çok da rahat olmasa da Rus ekibinden istediğini aldı. Mourinho’nun hafta içinde yaptığı, “Aklımız Avrupa’da” açıklamasının da bir nevi sağlaması alınmış oldu. İlk yarısı golsüz kapanan karşılaşmanın ikinci yarısında sahneye Diego Milito çıktı ve yarı final bileti için altın değerinde bir gol attı. İnter ve CSKA Moskova rövanş mücadelesi için 6 Nisan’da Rusya’da karşı karşıya gelecekler.

FUTBOL ŞAKAYA GELMEZ SEN BARCELONA OLSAN BİLE


DÜNYANIN EN İYİ FUTBOL OYNAYAN 2 EKİBİNİN MÜTTİŞ KARŞILAŞMASI NEFES KESERKEN FUTBOUN ASLA ŞAKAYA GELMYECEĞİNİ BİR KEZ DAHA BİZ FUTBOL SEVERLERE GÖSTERDİ BU KARŞILAŞMA.ZLATAN İBRAHİMOVİCİN SON HAFTALALARDAKİ FORMSUZLUĞUNU UNUTMASI SONUCU ATTIĞI İNANILMAZ 2 GOL BARCELONAYI ÖNE GECİRİRKEN WANGERİN TALEBELERİ O KADARDA DEĞİL DİYİP ARKA ARKAYA BULDUĞU GOLLERLE MACI BERABERE BİTİRDİ.FUTBOLUN TÜM GÜZELLİKLERİNİ YAŞADIĞIMIZ BU GECEDE TOTAL FUTBOLA DOYARKEN FUTBOLDA CİDDİYET VE KONSANTİRENİN ÖNEMİ BİR KEZ DAHA ORTAYA ÇIKIYORDU.ŞANSLIYIZKİ BU MAÇIN BİRDE RÖVANŞI VAR.

KARMAKARIŞIK DUYGULAR




GUNUN KLIBI --- MAZIYE BAKIS

VOLKAN NEYDI, NE OLDU:)

Related Posts with Thumbnails