"Oyun bittiğinde Şah ve piyon aynı kutuya girer." İtalyan Atasözü

20 Mayıs 2010 Perşembe

İstanbul'un kalbine iki Bursa Bayrağı

Bursasporlu taraftarların maçlarda "Hayallerimiz elbet bir gün gerçek olacak, Bursaspor bayrağı boğazda sallanacak, yer yerinden oynayacak" tezahüratı gerçek oldu.
Bursaspor'un bayrağı Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne asıldı.

Sabah saatlerinde Bursa'dan İstanbul'a hareket eden ve öğle saatlerinde İstanbul'a gelen bir grup taraftar, önce Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün üzerine gelerek bu yıl sezonu şampiyon tamamlayan takımlarının bayrağını Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne astı.

Polis kontrolünde köprüye gelen Bursaspor otobüsü ve içindeki taraftarlar buradan polisle birlikte köprüye hareket etti ve bayrağı astı.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne asılan bayrağın ardından Boğaziçi Köprüsü üzerine gelen bir grup taraftar da takımlarının dev bayrağını Boğaziçi Köprüsü'ne astı.

Öte yandan bayrak asılırken boğazda üzerinde Bursaspor bayrağı bulunan lüks yatlarda bayrak asma olayını denizden izledi. Yatlarının birinin içinde Bursaspor Kulubü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın bulunduğu bildirildi.

Alex: Bursaspor şampiyon olmaya layıktı

İnternetteki resmi sitesindeki köşesinde yayımlanan yazısında Alex, ''Rakibe (Trabzonspor) karşı üstün olduğumuz ve evimizde kazanıp, şampiyonluğumuzu ilan etmek için fırsatlar yakaladığımız bir maçtı ama topu kaleye göndermeyi başaramadık ve şampiyonluğu kaybettik'' ifadelerini kullandı.

Ligin son maçını ve tamamını ayrı ayrı değerlendirmek gerektiğini belirten Brezilyalı futbolcu, ''Lig kuralları, düzeni olan bir mücadele ve bu yüzden Bursaspor şampiyon olmaya layıktı'' açıklamasında bulundu. Alex, ligin uzun bir süreç olduğunu ve Fenerbahçe'nin kasım ile şubat aylarında oynadığı maçlarda kaybettiği puanlardan dolayı lig şampiyonluğunu kazanamadığını savundu.

Beşiktaş`in 2010-2011 Formalari...


Besiktasin 2010-2011 sezonunda giymesi muhtemel formalar icin calismalara baslandi...Iste bir ornek.. Diger formalar icin tiklayiniz...


Galatasaray 2010-2011 Formalari...




Related Posts with Thumbnails