"Oyun bittiğinde Şah ve piyon aynı kutuya girer." İtalyan Atasözü

18 Mayıs 2010 Salı

KATAR 2022 STADYUMLARI...






Teksas'ta Bursaspor kutlaması

Bursaspor'un Turkcell Süper Ligşampiyonluğu, takımın taraftar gubuna adını veren ABD'nin Teksas eyaletinde de kutlandı.

Teksas eyaletinin Houston kentinde yaşayan Bursalılar,takımlarının Beşiktaş ile oynadığı şampiyonlukmaçını Houston'daki Turkuaz Kültür Merkezi'nde izledi.

Taraftarlar, ülkelerinden binlerce kilometre uzakta nefeslerini tutarak izledikleri maçta atılan gollerden sonra sevinç yumağı oluşturdu.

Maçın sonunda Bursaspor'un sampiyon olmasıyla, önceden hazırladıkları şampiyonluk pastasını kesen ve Bursatürküleriyle halay çeken taraftarlar coşkulu anlar yaşadı.

Maçın ardından mikrofonlara konuşan Raindrop Türkevi Halkla İlişkiler Direktörü Onur Kaya, ''Teksaslı Bursalılar olarak Bursalı Teksaslıları ABD'den selamladıklarını'' söyleyerek, ''Şampiyonluğun tarihi çok ilginç oldu. 5'inci ayın 16'sındaTürkiye'nin 5'inci büyüğü, 16 plakalı Bursa olarak tescillendi. 16'nın tersi 61 plakalı Trabzon da Fenerbahçe'yi yenerek belirleyici rol oynadı'' dedi.

İşadamı Osman Özgüç, bir yıldır özlemle bekledikleri bu anı yaşadıklarını ifade ederken, Talha Kaya adlı ogrenci de Houston'a 2 yıl önce Bursa'dan taşındıklarını anlatırken, ''Ben bir Fenerbahçeli olarak itiraf ediyorum, Fenerbahçe kazansaydı bu kadar sevinmezdim'' diye konuştu. Mustafa Kılıç adlı bir diğer öğrenci de, 16 Mayıs'ın doğum günü olduğunu, dolayısıyla çifte bayram yaşadığını söyledi.

Related Posts with Thumbnails