"Oyun bittiğinde Şah ve piyon aynı kutuya girer." İtalyan Atasözü

21 Mayıs 2010 Cuma

David Villa




Caricature of David Villa

Villa imzayı attı..


La Liga şampiyonu Barcelona beklenen bombayı patlattı ve David Villa resmen Katalan ekibine imzayı attı..

La Liga'da sezonu şampiyon olarak tamamlayan Barcelona, bombayı patlattı. Birçok dev kulübün de istediği ancak Barcelona ile anlaşmaya varan David Villa imzayı attı.

Katalan ekibi, 40 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek renklerine bağladığı Valencialı David Villa'yla 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Villa, "İspanya'nın şampiyon takımına katıldığım için çok mutluyum ve gururluyum. Buraya gelmem benim için çok büyük olay oldu. Transferimde emeği geçen herkese ve eski takımım Valencia'ya teşekkür ediyorum. Elimden geleni yapıp takıma güç katacağım" dedi.

İspanya'nın 2010 Dünya Kupası kadrosunda yer alan golcü oyuncu Barcelona'da 7 numaralı formayı giyecek..

Öyle futbolcular alacağız ki...

Haldun Üstünel, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, teknik direktör Frank Rijkaard'ın kadro yapılanması ve geride kalan sezonla ilgili raporunu kendilerine ilettiğini, bu doğrultuda da çalıştıklarını kaydederek, şu an yurt dışında bulunan Hollandalı çalıştırıcıyla ilerleyen haftalarda görüşmelerinin sıklaşacağını vurguladı.

Transferde önceliklerinin, formasının hakkını verecek isimler olduğunu anlatan Üstünel, "Formasının hakkını veremeyecek hiçbir oyuncu almayacağız. Daha fazla ince eleyip, sık dokuyacağız. Karakterlerine kadar...

Hocamızla bu konuyu defalarca konuştuk ve hemfikiriz. Bu doğrultuda çalışacağız" diye konuştu.

KEWELL GELECEK SEZON YOK

Transfer yapılacak mevkilerin belli olduğunu, ancak bunu paylaşmayacaklarını söyleyen Üstünel, Kewell'ın durumuna açıklık getirdi.

Teknik direktör Rijkaard'ın verdiği rapor doğrultusunda, Kewell'ın gelecek sezon için düşünülmeyen oyunculardan olduğunu aktaran Üstünel, "Sakatlığı ve yaşı itibariyle, gelecek süreçte Galatasaray formasıyla düşünülmeyen isimlerden biri" ifadesini kullandı.

Related Posts with Thumbnails