"Oyun bittiğinde Şah ve piyon aynı kutuya girer." İtalyan Atasözü

27 Mart 2010 Cumartesi

YİNE YENİDEN ADNAN POLAT

HAYIRLI OLMASI DİLEGİYLE...

EMRE OYNAYACAK MI?


Tam iyileşmeden forma giymesi durumunda, sahalardan 3-4 hafta uzak kalma riski olan Emre Belözoğlu, ne olursa olsun formasını giyeceğini söyledi. Manisaspor ile oynanan kupa maçında sakatlanarak oyundan çıkan ve çekilen MR sonucu adalesinde 1. dereceden yırtık belirlenen Emre Belözoğlu’nun durumu belirsizliğini korurken, yıldız oyuncu derbide mutlaka sahada olacağını kaydetti. Yoğun bir şekilde tedavisi sürdürülen Emre’nin, teknik direktör Daum’a başurup, “Ayağım kopsa da sahada olacağım. Böylesine önemli bir derbide arkadaşlarımı yalnız bırakamam” dediği belirlendi. Yarım santim yırtık olan futbolcuların bile, riske girmemek için oynamaktan kaçındığı bir ortamda Emre’nin sözlerinden mutlu olan Alman hoca, bir yandan da sağlık heyetinden gelen raporu düşünmeye başladı. Fanatik'te yer alan haberde, sağlık heyeti, yıldız oyuncunun tam anlamıyla iyileşmeden oynaması durumunda, Lugano gibi sahalardan 3-4 hafta uzak kalabileceği uyarısını yaptı. Uruguaylı savunmacı, aynı durumdayken Lille deplasmanında forma giymiş ancak 10 dakika sonra çıkmak zorunda kalmış ve ardından 3 hafta oynayamamıştı. Emre’ye de Lugano gibi iğne tedavisi uygulandığı belirlendi. En düşük derecede adale yırtığı bulunan yıldız oyuncunun, Galatasaray derbisinde oynaması durumunda, yırtığın 5-6 santim seviyesine çıkma ihtimalinin bir hayli yüksek olduğu öğrenildi. Bu da 3-4 hafta sahalardan uzak kalması demek. Daum, bu yüzden Emre’yi oynatıp oynatmama konusunda kararsız kaldı

KARTALIN RÖTARLI UÇUŞU


Turkcell Süper Lig'de sahasında ağırladığı Eskişehirspor'u 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 yenen Beşiktaş, puanını 55'e yükselterek, lider Bursaspor ile arasındaki puan farkını 3'e indirdi. Siyah-beyazlılar, yarınki Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi, maç fazlasıyla 2. sıraya yerleşti.
Beşiktaş bu galibiyetiyle birlikte uzun bir aradan sonra şampiyonluk yolunda iddalı duruma gelirken Denizli ve talebeleri yarınki derbiyi rahat bir şekilde ayaklarını uzatıp izleyeceklerdir herhalde.Ayrıca büğünkü mac akıllara yıllar önceki Fenerbahçe G.antep macını getirirken Denizli yönetimindeki Bjk takımı motive edecek son derece önemli bir galibiyet elde ediyordu.Ne de olsa böyle galibiyetler sadece 3 puan gibi gözüksede resmin görünmeyen kısmında şampiyonlugun sessiz adımlarıdır.
Related Posts with Thumbnails