"Oyun bittiğinde Şah ve piyon aynı kutuya girer." İtalyan Atasözü

20 Mart 2010 Cumartesi

MACTAN AKILLARDA KALANLAR

_Gecen hafta sahaya ilk 11de cıkan Gökhan Ünalın ilk 18de olmaması.

_Lugananun sakatlıktan sonra cıktıgı son 3 macta Fenerbahcenın kalesınde gol görmemesi.

-3.dakkada santosun düşürülmesine hakemin devam kararı tribünlerde homurtu oluşmasına sebeb olurken bu pozisyon akıllara Kayseri Fener macında R.Carlosun yapmış oldugu penaltı pozisyonunu akıllara getirdi.

-Fenerbahceye transfer olduktan sonra hızlı bir düşüş yaşayan ve kendini anadoluda bulan oyunculardan olan Olcan Adın Servetin istanbula dönmesinden sonra tekrar istanbula dönmeye enbüyük aday olarak göze carpmaktadır.

3 PUAN VE FAZLASI...

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalmasından sonra başta futbolcular olmak üzere teknik heyet ve yönetim iyice umutsuzluğa kapılmış durumdaydı. Fenerbahçe'nin hafta içi antremanlarında da bu moralsizlik iyice gün yüzüne çıkmıştı. Motivasyon anlamında tescilli olan C. Daum ve ekibi hafta içi takımı motive etmekte zorluk çekiyordu. Takımı motive etmek için başta kaptanlar Alex ve Emre olmak üzere takım içinde toplantılar düzenleyen teknik ekip bir yandanda geçmişte kazanılan 4-3 lük Fenerbahçe- Gaziantepspor maçının görüntülerini futbolculara izletiyordu. Bir anlamda cuma akşamı oynanan Kasımpaşa Beşiktaş maçı ve Galatasaray'ın Trabzonspor ile oynayacak olması başta futbolcular olmak üzere yünetim ve taraftarı havaya sokmayı başardı ve fenerbahçe Gaziantep maçı bu havada başladı. Beklenen 11 i ile sahaya çıkan Fenerbahçe'de başta Guiza olmak üzere futbolcuların iştahlı oluşu ilk 15 dk da Fenerbahçe'nin pozisyona girmesini sağladı. Buna karşın Gaziantepspor bu senenin flaş ismi Olcan ile sol tarafta etkili olmaya çalışıyordu.. Fenerbahçe'nin hızının kesildiği dakikalarda beklenmeyen anda sol ceza sahası önünde topla buluşan Guiza nefis plasesiyle fenerbahçeyi 1-0 öne geçirdi.. Kalan dakikalarda fazla bir değişiklik olmadan ilk yarı tamamlandı.. ikinci devreye iki takımda değişiklikler yaparak başladı E.Belezoğlunun hem ilk yarıda sarı kart görmesi hemde hafta içi hastalığından dolayı antremanlara katılamamasından dolayı kenara alınırken Gaziantepspor teknikdirektörü tarafından ligin en fazla şut çeken oyuncusu olan julio Sezar Betonun partneri olarak Erman Özgürün yerine oyuna alındı.. Bu değişikliklerden sonra Gaziantepsporun daha fazla fenerbahçe yarısahasına oyunu yığdığı görüldü.. Bununla yetinmeyen Gaziantepspor td mehmet yozgatlı'yıda oyuna alarak bir anlamda gol istediğini başta oyuncular olmak üzere biz seyircilere bunu hissettirdi. Gaziantepspor teknikdirektörünün bu hamlesine karşın önlem olarak Özerin yerine Vedersonu oyuna alan t.d C.Daum bu hamlesi Antebin hızının kesilmesine engel oldu ve mac bu şekilde fenerbahcenin 1-0 kazanmasıyla son buldu.Herşeyden önce yarınlara umutla bakabilmek icin fenerbahcenın kazanması 3 puandan öte cok şey anlam ifade ediyordu.
Related Posts with Thumbnails