"Oyun bittiğinde Şah ve piyon aynı kutuya girer." İtalyan Atasözü

7 Haziran 2010 Pazartesi

FARKLI!!!

İLGİNÇ BİR YORUM!!!


Elinde Kazım Kazım gibi bir yetenek varken, onu kullanamıyorsan, Gökhan Gönül\'ü arkasında Bekir yada Önderle destekleyip sağ kanat için denemiyorsan, orta sahanı sürekli Emre\'nin üzerine yük bindirtip, gol atmaktan aciz golkaçırma kralı Guiaza\'ya bel bağlıyorsan, Sadece yedekte oturtmak için Gökhan Ünal\'ı alıyorsan... Semihi küstürüp, 10 senedir nöbet tutturuyorsan, Alex-Emre-Volkan ve Gökhan Gönül\'le her maçı alacam diyorsan..! buyur daum, sahne senin..!

Dünya kupasının şampiyonu şimdiden belli


Önümüzdeki Cuma günü Güney Afrika ve Meksika takımlarının karşılaşmasıyla start alacak olan 2010 FIFA Dünya Kupası'nın sahibi belli oldu! Turnuvanın resmi oyunu 2010 FIFA World Cup South Africa'nın yapımcısı Electronic Arts, organizasyonu kimin kazanacağını açıkladı!

Sanal olarak turnuvayı oynatan firma, birbirinden zorlu mücadeleler sonunda Dünya Kupası'nın sahibini belirledi. Üçüncülük maçında İngiltere'nin Arjantin'i 2-1 yendiği turnuvada, finalistler İspanya ve Brezilya oldu.

Şampiyon Kim Oldu?

Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, Electronic Arts'ın yapay zekaya oynattığı turnuvanın son maçında Brezilya, Felipe Melo ile 1-0 öne geçti. Ardından David Villa ile 61. dakikada beraberliği sağlayan İspanya, 88. dakikada Cesc Fabregas'ın attığı golle maçın sonucunu belirledi. Böylelikle sanal dünyada İspanya, 2010 FIFA Dünya Kupası'nın sahibi oldu.

Turnuvanın gol kralı İspanya'dan David Silva olurken, Brezilya'lı Kaka en iyi oyuncu ödülünü kazandı...
Related Posts with Thumbnails