"Oyun bittiğinde Şah ve piyon aynı kutuya girer." İtalyan Atasözü

3 Nisan 2010 Cumartesi

BATAN GEMİNİN MALLARI BUNLAR




İŞTE SÖZLEŞMESİ BİTEN FUTBOLCULAR;




Turkcell Süper Lig’de şampiyonluk ve kümede kalma mücadelesi tüm hızıyla sürerken, takımlar bir yandan da gelecek sezon için transfer hazırlıklarına başladılar!.. Ancak sezon sonunda sözleşmesi sona erecek pek çok futbolcu, yöneticilerini terleteceğe benziyor!.. İşte Turkcell Süper Lig’de sezon sonunda takımlarıyla sözleşmesi sona erecek olan futbolcular:




BURSASPOR: Ayhan Tuna Üzümcü, Dimitar Ivanov Ivankov, Kirita Giani Stelian, Leonardo Iglesias, Mesut Özgür, Mustafa Keçeli, Ömer Erdoğan,




FENERBAHÇE: Ali Bilgin, Berkay Öztuvan, Berkay Can Değirmencioğlu, Deniz Barış, Gökay Iravul, Gökçek Vederson, Mahmut Ertuğrul Taşkıran




BEŞİKTAŞ: Cumali Bişi, Hakan Arıkan, İbrahim Kaş, Korcan Çelikay, Ramazan Özcan, Serdar Özkan




GALATASARAY: Aykut Erçetin, Caner Erkin, Emre Aşık, Giovani Dos Santos, Harry Kewell, Joao Alves,




TRABZONSPOR: Rigobert Song, Tony Sylva, Umut Bulut




ESKİŞEHİRSPOR: Abdel Zaher Elsaka, Atilla Koca, Bülent Ertuğrul, Fahri Tatan, Hüseyin Güngör, Mehmet Yılmaz, Murat Önür




KAYSERİSPOR: Ali Turan, Alioum Saidou, Aydın Toscalı, Aziza Makukula, Delio Cesar Toledo, Resul Ekrem Turhan, Yusuf Soysal




İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR: Ergün Berisha, Gökhan Kaba, Gökhan Süzen, Marcos Roberto Silva Barbosa, Marcus Vinicius Cesario, Mehmet Ali Tunç, Okan Buruk




GENÇLERBİRLİĞİ: Kahe, İlhan Eker, Jurica Vranjes, Kerem Şeras, Tozo, Sandro Da Silva Mendonça




ANTALYASPOR: Ali Zitouni, Ertuğrul Arslan, Fatih Ceylan, Gürhan Gürsoy, Hakan Özmert, Hasan Sönmez, Kerim Zengin, Korhan Öztürk, Necati Ateş, Orhan Ak, Ömer Çatkıç, Polat Keser, Radoslav Batak, Sedat Ağçay, Şenol Can, Vahap Işık, Veysel Cihan, Yalçın Ayhan






GAZİANTEPSPOR: Beto, Armand Deumi, Hakan Bayraktar, Mehmet Yozgatlı, Muhammet Şentürk, Orhan Ekinci, Stiepan Tomas, Tolga Seyhan




KASIMPAŞA: Andre Francisco Moritz, Diego Alejandro Ruiz Scheuschner, Murat Erdoğan




ANKARAGÜCÜ: Elyasa Süme, Ariel Esteban Broggi, Bora Körk, Cihan Haspolatlı, Çağlayan Alpsatan, Emre Aygün, Hürriyet Güçer, İlkem Özkaynak, Jan Rajnoch, Jerome Rothen, Metin Akan, Semavi Özgür, Yasin Türkvatan




MANİSASPOR: Abdullah Berkay Velivar, Ali Fırat Okur, Eren Aydın, Ersen Martin, Güven Varol, İhsan Burak Özsaraç, Mehmet Nas, Tufan Esin




SİVASSPOR: Abdurrahman Dereli, Akın Vardar, Elrio Joseph Van Heerden, Faruk Bayar, Hayrettin Yerlikaya, Mehmet Yıldız, Michael Petkovic, Murat Sözgelmez, Musa Aydın, Sedat Bayrak




DİYARBAKIRSPOR: Adnan Güngör, Baki Mercimek, Barış Duruk, Bebbe Mbangue Gustave, Bican Baran, Burak Karaduman, Celaleddin Koçak, Erdal Güneş, Erhan Şentürk, Goran Stankovski, Mamadou Diallo, Metin Aktaş, Milan Martinovic, Nusret Varlı, Osman Kurtuldu, Ömer Faruk Demir, Ümit Bozkurt, Yasin Doğan Sezgin




DENİZLİSPOR: Özden Öngün, Recep Niyaz

DİKKAT DİKAT DİKKAT


FENERBAHÇEYE UYARI YAZISIDIR.

FENERBAHÇE GEÇEN HAFTA EZELİ VE EBEDİ RAKİBİ OLAN GALATASARAYI ALİSAMİYEN STADINDA 1-0 YENEREK HEM 3 PUANI ALDI HEMDE ŞAMPİYONLUK YOLUNDA RAKİBİNİN ÖNÜNE GECEREK ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİNDE İDDALI DURUMA GEÇTİ.BU PENCEREDEN BAKILDIĞI ZAMAN HER ŞEY ÇOK GÜZEL GÖZEBİKİLİR. FAKAT İŞİN ASLI ÖYLE OLMAMAKLA BERABER BU GALİBİYET FENERBAHÇEYE 3 PUAN KAZANDIRMASINA RAĞMEN ÇOK ŞEYDE KAYBETTİREBİLİR. NASILMI.

ÖNCELİKLE LİĞİN İLK YARISINDAKİ FB-GS MACINI HATIRLAMAKTA YARAR VAR.FB EZELİ RAKİBİNİ NET BİR SKORLA 3-1 YENEREK EVİNE YOLLAMIŞTI.O MAÇTAN SONRA ANTRAMENDA ALEX'E PADİŞAH KAVUĞU GİYDİRİLMİŞ HATTA FUTBOLCULARIN BAZILARI ELİNİ BİLE ÖPMÜŞTÜ.FAKAT FUTBOLCULARIN BÖYLECE RAHAVETE GİRMESİNE BİLİCANIN 3 MAÇ CEZA ALMASI VEDE 1 MAÇ SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI GELİNCE GS MAÇINDA ALINAN 3 PUAN BİR ANDA NEGATİF ETKİ YARATMIŞ FB KAYSERİDEN 1 PUANI ZORLA ALMIŞ KASIMPAŞAYA SEYİRCİSİZ OYNANAN MAÇTA REZİL BİR OYUNDAN SONRA 3 PUANI YİTİRMİŞTİ.AYRICA BU ARADA BEŞİKTAŞA DA YENİLMİŞ VE SONRA ESKİŞEHİR DEPLASMANINDA YENİLEREK KÖTÜ GİDİŞE DEVAM ETMİŞTİ.SONUÇ OLARAK GS MAÇINDA 3 PUAN ALAN FENER ONDAN SONRA BU MAÇIN RAHAVETİYLE TOPLAM 11 PUAN KAYBETMİŞTİ.SANKİ YİNE ÖYLE BİR HAVA VAR GİBİ.
İLGİLİLERE DUYURULUR.

BURSA SAĞLAM ADIMLARLA ....


Turkcell Süper Lig'in 28. haftasında Bursaspor sahasında Antalyaspor'u yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha geride bıraktı.
İLK YARI
Karşılaşma çok hızlyı başladı. Sahaya oldukça ofansif yapıyla ilk dakikalarda Bursaspor kalesine yüklenen kırmızı-beyazlılar, sağ kanattan Tita'nın geliştirdiği atakta Necati'nin kafa golüyle öne geçmeyi başardı. Golü erken yiyen Bursaspor, yaşadığı şoku çabuk atlattı ve üst üste geliştirdiği ataklarla Antalyaspor kalesini ablukaya aldı.
Sercan'ın topla buluştuğu bir anda ceza sahası içinde düşürülmesi hakemin Bursaspor lehine penaltı çalmasına sebebiyet verdi. Atışı kullanmak için topun başına gelen kaleci İvankov, Ömer'in sağından topu ağlarla buluşturarak Bursaspor'a eşitliği kazandırdı.
Eşitliği yakalayan Timsahlar'ın hızı gelen golle kesilmedi. Beraberliği yakaladıktan sonra baskısını daha da artıran Bursaspor, müthiş taraftarının desteğiyle Antalyaspor'u bunaltsa da devrenin sonlarında hızı kesilen Bursaspor, 1-1'lik beraberlikle soyunma odasına gitti.
İKİNCİ YARI
İkinci yarı da ilk yarıda olduğu gibi hareketliydi. Antalyaspor, rakibine orta alanda boş alan bırakmamaya çalıştı. Yeşil-beyazlılar ise Antalyaspor yarı alanında boşluklar aradı.
Dakikalar 79'u gösterdiğinde ani gelişen Bursaspor atağında Ömer Erdoğan Antalyaspor kalesi önüne gelen topa adeta atlayarak vurdu ve takımını 2-1 üstünlüğe taşıdı.
Öne geçtikten sonra da üstün oynayan Bursaspor, galibiyete uzanmayı başardı ve şampiyonluk yolunda bir engeli daha geride bıraktı.

HAFTANIN MAÇI




KIRMIZILARMI MAVİLERMİ.BU MACA KALP DAYANIRMI.BU FUTBOL BİYEMALİNİ ZEVKLE İZLEYECEĞİM İÇİN HEYACANLANIYORUM...İNŞALLAH GÖRSEL BİR ŞÖLEN OLUR.

BALOTELLİ ÖZÜR DİLEDİ


İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından İnter'de disiplin sorunu nedeniyle 5 hafta önce kadro dışı kalan 19 yaşındaki forvet Mario Balotelli özür diledi. İtalya Genç Milli Takımı'nda da oynayan Gana asıllı futbolcu, internet sitesindeki açıklamada, ''Son dönemlerde oluşan durum için özür dilerim. Bunun acısını en çok ben çektim, çünkü futbolu seviyorum ve oynamak istiyorum. Artık tekrar takıma dönebilmek için sessizce bekleyeceğim'' ifadesini kullandı. İnter Teknik Direktörü Jose Mourinho ve İnterli yetkililer, Balotelli'nin neden kadro dışı bırakıldığına dair açıklamada bulunmamıştı. Basındaki haberlerde Balotelli'nin Mourinho ile ''ağız dalaşına girdiği'' ileri sürülmüştü. Mourinho, hafta içindeki açıklamasında, ''Balotelli konusunda tavrı ben değil, yönetim belirledi. Bu, teknik adamla oyuncusu arasındaki bir konu değil. Tekrar oynamak istiyorsa, bu ona bağlı. Ne söylemesi gerektiğini biliyor'' demişti.


YAZARIN DİPNOTU:

Her çiçek dalında güzel. Bırakın adam Milan' a gitsin... Hem İnterliler nasıl sindiriyor bünyesinde Milanlı olduğunu açıkça söyleyen bir futbolcuyu anlamadım...HAKSIZMIYIM

MUCİZEVİ TÜRK BARCELONA' DA


Eintracht Frankfurt'un altyapısında forma giyen 13 yaşındaki Cem Felek, Barcelona ile önümüzdeki sezon için önsözleşme imzaladı. Geleceğin yıldızı olarak gösterilen Cem'in sponsorluğunu Mansimov üstlendi.


Dünya futbolu bir yıldız kazanıyor. Henüz 13 yaşında olan bu çocuğun adı Cem Felek. Eintracht Frankfurt'un altyapısında forma giyen 13 yaşındaki gurbetçi Cem Felek, önümüzdeki sezon, ön sözleşme yaptığı İspanyol devi Barcelona'nın kadrosuna katılacak. Geleceğin yıldızı olarak gösterilen Cem'in sponsorluğunu Mansimov üstlendi.
Almanya 1. Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Eintracht Frankfurt'un altyapısında oynayan ve 8 yılda attığı tam 1185 golle dikkatleri üzerine çeken genç yetenek, dünya devi Barcelona ile ön anlaşma imzaladı. İspanyol ekibinin uzun bir izleme döneminden sonra kadrosuna katmaya karar verdiği Cem'in sponsorluğunu, Palmali Holding'in sahibi olan Azerbaycanlı ünlü işadamı Mübariz Mansimov yapıyor.


Geçtiğimiz aylarda Azerbaycan Futbol Federasyonu tarafından yapılan vatandaşlık teklifini geri çeviren Cem'in ailesi, geleceğin yıldızları arasında gösterilen genç yeteneğin önümüzdeki sezondan itibaren futbol hayatını İspanya'da sürdüreceğini bildirdi.


İngiliz devleri Chelsea ve Arsenal'in yanı sıra Bayern Münih'in de kadrosuna katmak için uğraş verdiği Cem Felek, Hessen Eyaleti'nde 4 yıldır en fazla gol atan futbolcu olarak vitrine çıkmıştı.
İnanılması güç performansıyla Türkiye Futbol Federasyonu Avrupa Sorumlusu Erdal Keser'in de dikkatini çeken Cem, geçen Kasım ayında U-15 Milli Takımı'na davet edilmiş ve Avrupa Karması ile yapılan maçta görev almıştı. Almanya'da adeta el üstünde tutulan Cem, "Tek oyuncağım futbol topuydu, hedeflerime ulaşmak için çok çalışmam lazım" dedi.

KARTAL BAŞKENTTE TÜRBÜLANSA TAKILDI


Turkcell Süper Lig'de 28. haftanın açılış maçında Beşiktaş, birçok oyuncusundan eksik gittiği başkent deplasmanında Ankaragücü ile golsüz berabere kaldı ve zirve yarışında yara aldı.


HERŞEYE RAĞMEN EKSİK ONCA OYUNCUSUNA RAĞMEN ALINAN BU BERABERLİK ZANNIMCA BJK İÇİN İYİ BİR SONUC.M.DENİZLİNİN TABİRİYLE KUŞ BELKİ BİR HAVA ALMAYA CIKTI AMA DÖNERMİ DÖNMEZMİ BİLİNMEZ.BUNUDA ZAMAN GÖSTERECEK NE DERSİNİZ.NEDE OLSA EN İYİ İLAÇ ZAMAN OLSA GEREK...
Related Posts with Thumbnails