"Oyun bittiğinde Şah ve piyon aynı kutuya girer." İtalyan Atasözü

26 Mart 2010 Cuma

ESMER RONALDO SÖZLEŞMESİNİ UZATTI


Teknik direktör Alex Ferguson, kanat oyuncusu Nani'nin, kulübüyle sözleşmesini 4 yıl uzattığını ve 2014 yılına kadar Manchester United'da oynayacağını söyledi. Ferguson, Nani'nin çok yetenekli bir oyuncu olduğunu ve kulübün, Nani ile birlikte çok daha güçlendiğini belirtti ve futbolcuyla kontrat yenilenmesinden memnuniyet duyduğunu ifade etti. 23 yaşındaki Portekizli futbolcu, Manchester United'a 2007 yılında Sporting Lizbon'dan gelmişti.

İNTİKAM SOĞUK YENEN BİR YEMEKTİR...


Ligin ilk yarısında Bursaspor'a farklı bir skorla yenilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor, şampiyonluğa oynayan rakibini ikinci yarıdaki maçta yenerek, rövanşı aldı. Ligin ilk yarısında Bursa'da yapılan maçta rakibine 6-0 gibi farklı bir skorla yenilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor, İstanbul'daki maçı 2-1 kazanarak, şampiyonluğa oynayan rakibinden önemli 3 puanı aldı. Bir anlamda ilk maçın rovanşına alan Belediye son haftalarda formda olmasının tesadüfü olmadığınıda kanıtlamış oldu.

AVCI'NIN SON AVI TİMSAH OLDU


Abdullah Avcı yönetimindeki İst. Belediye özellikle büyük takımlar karşısındaki almış olduğu süpriz sonuclar ile dikkat çekmişti.Özellikle büyük takımlara karşı savunmada iyi kapanıp hızlı kontraya cıkan Avcının talebeleri liğin lideri konumundaki 20 bin taraftar destekli Bursasporada aynı tarifeyi uygulayarak sahadan 3 puanla ayrıldı.Aslında Bursaspor maca fena başlamadı fakat Sercanın sık sık ofsayta düşmesi ve Volkan Şenin gereksiz top kayıpları sonucunda birde duran toptan gelen gol Bursasporun dengesini altüst etti.Bunun üstüne defansın hatası ve yenen 2.gol moralmen takımı iflas ettirdi.Soyunma odasına 2-0 yenik giden Sağlamın talebeleri 2.yarıya baskılı başlasada erken gol gelmemesi Bursasporun direncini iyice kırarken son dakkalarda gelen gol son dakkaların heyacanlı gecmesi dışında pek işe yaramadı.Bir anlamda A.Avcı yönetimindeki Belediye Kanarya, Kartal ,Aslan derken av halkasına son olarak timsahıda eklemiş oldu.muhtemelen bu haftaki spor proğramlarında tartılaşacak en çok şey Bursanında stresi kaldıramadığı olacaktır herhalde.belkide bakarsınız bu yenilği Bursanın yere daha sağlam basmasına vesile olup hayırlı bir şekilde takıma sirayet edecektir.Kim bilir ne dersiniz.....

Related Posts with Thumbnails