"Oyun bittiğinde Şah ve piyon aynı kutuya girer." İtalyan Atasözü

23 Nisan 2010 Cuma

DEV KAPIŞMA


Ronaldo, Carlos vs Adriano!

Dev eşleşme! Güney Amerika'nın dev turnuvası Copa Libertadores'de ilk tur eşleşmeleri belli oldu. Eski Fenerbahçeli Roberto Carlos'un takımı Corinthians, Adriano'nun takımı Flamengo ile eşleşti.
Brezilya basını bu düelloyu Corinthians'lı futbol dünyasının fenomeni Ronaldo ve Flamengo'nun "İmparator" lakaplı oyuncusu Adriano'nun kapışması şeklinde yorumladı.
Yapılacak mücadele"Yılın maçı" olarak da nitelendirildi.

"FENERBAHÇE'DE OLSAM ŞAMPİYONDUK"


Türk futbolunun renkli ismi Yılmaz Vural yine coştu. 'Fenerbahçe'de olsam şampiyonduk' diyen usta teknik adam yine iddalı açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe maçı öncesinde yine gündeme oturan Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Barcelona benzetmesinin ardından bir bomba daha patlattı. Vural, Barcelona ile tek farklarının, onların şampiyonluğa, kendilerinin ise küme düşmemeye oynamak olduğunu söyledi ve "Ancak mantalite olarak aynı futbolu oynuyoruz" dedi

Pazar günkü maç öncesi rakiplerine gözdağı veren teknik adam, "Sahaya kazanmak için çıkacağız. Eğer Fenerbahçe'yi sezon başında alsaydım , şu anda şampiyonluğu ilan ederdim. Rakip takımlar ceza sahamıza bile yaklaşamazdı" dedi.

DAUM'A ELİMİ UZATIRIM"
Vural, Daum'la yaşadıkları polemik ile ilgili olarak ise şunları söyledi:
"Benim sorunum Daum ile değil. Benim amacım sisteme isyan etmek. Ben yabancı hocalara tanınan maddi ve manevi imkanları kabul edemiyorum. Yabancılar ile Türk hocalar arasında bu kadar fark olmadığını düşünüyorum. Benim evime düşmanım bile gelse onu en iyi şekilde ağırlar ve misafir ederim. Daum'a da öyle yapacağım, kendisine hoşgeldin diyerek, başarılar dileyeceğim."

BIRAZ NOSTALJI

KAHİN DENİZLİ!!!

Mustafa Denizli, Bilica Fener’le imzalamadan 1 ay önce şu yorumu yapmıştı: ''Bilica sahada aklını doğru kullanıyor. Keşke onu alsak. En önemli özelliği liderlik ruhu taşıması. Onu transfer edene ekstra 10 puan katkı sağlar.” Geleceğe dönük yaptığı tahminlerle Türk futbolunda adı ’kâhin’ teknik direktöre çıkan Beşiktaş’ın 2 kupalı hocası Mustafa Denizli, yine yanılmadı.. Geride bıraktığımız sezon Sivasspor formasıyla Süper Lig’in en başarılı savunma oyuncularından biri olan Fabio Bilica için Fenerbahçe’ye imza atmadan önce, “Bilica gideceği takıma ekstra 10 puan kazandırır” diyen tecrübeli hoca bu öngörüsünde de hedefi tam 12’den vurdu. Geçen yıl haziran ayında VATAN Spor Müdürü İbrahim Seten’e tatil yaptığı Çeşme’de içini döken ve “Bilica’yı keşke Beşiktaş alsa” diyerek başladığı konuşmasını Sambacı’yı göklere çıkartarak tamamlayan Mustafa Denizli, hiç şüphesiz şu sıralar haklı çıktığına bin pişman.. Çünkü o günlerde öve öve bitiremediği Brezilyalı yıldız, geçtiğimiz pazar günü oynanan ve Fenerbahçe’nin 1-0 üstünlüğüyle tamamlanan derbide penaltı noktasını eşeleyince büyük tartışmalara yol açmıştı.
Related Posts with Thumbnails