"Oyun bittiğinde Şah ve piyon aynı kutuya girer." İtalyan Atasözü

6 Nisan 2010 Salı

Hatirlayalim....MESSI


INSAN 7 SINDE NE ISE 70 INDE DE AYNI...

SENİ ANLATMAYA KELİMELER YETMEZ


Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'i 2-2 ve 4-1'lik skorlarla eleyerek yarı finale yükselen Barcelona'da bir maçta 4 gol birden kaydeden Messi göz kamaştırdı

'İNSAN', İNSANA BUNU YAPMAZ!..


Şampiyonlar Ligi çeyrek final eşleşmeleri arasında en dikkat çekicisi olan Barcelona – Arsenal kapışmasında sürpriz olmadı. Dünya futbol kamuoyunun "insan değil" yakıştırması yaptığı Messi adeta gövde gösterisi yaptı! Barcelona, Londra’da 2–2 berabere kaldığı Arsenal’i Nou Camp’ta 4–1 mağup ederek yarı finalde Inter’in rakibi oldu. Barcelona’nın insanüstü yıldızı Lionel Messi, attığı 4 golle gecenin yıldızı olurken dünyanın en iyisi olduğunu da bir kez daha kanıtladı. Messi’nin golleri 20, 36, 41 ve 88. dakikalarda geldi. Arsenal’in tek golünü 18. dakikada Bendtner kaydetti. Messi, Barcelona formasıyla 42. Şampiyonlar Ligi maçında 25. golünü kaydederek bu alanda Rivaldo'yu da geride bıraktı ve kulüp tarihine de geçti. Maçın ilk düdüğünden son düdüğüne kadar oyuna hükmeden Barcelona, Şampiyonlar Ligi’ni bir kez daha kazanmak için çok iddialı olduğunu gösterdi. Barcelona’nın yarı finaldeki rakibi Inter olacak. Bu eşleşme aynı zamanda Avrupa’nın genç ve başarılı teknik direktörlerini karşı karşıya getirecek. Yarı finaldeki Barcelona – Inter eşleşmesinde kimin tur atlayacağı kadar Guardiola ve Mourinho’dan hangisinin güleceği de merakla beklenecek! Şampiyonlar Ligi'nde yarın Manchester United - Bayern Münih (İlk maç 2-1 Bayern) ve Bordeaux - Lyon (İlk maç 3-1 Lyon) karşılaşmaları oynanacak. Yarı final karşılaşmaları 20–21 ve 27-28 Nisan tarihlerinde oynanacak. Final karşılaşması ise 22 Mayıs’ta İspanya’nın başkenti Madrid’in Santiago Bernabeu Stadyumu’nda oynanacak.

YOK BOYLE BIR MUTLULUK:)

Laurent Blanc (belki) nereye gide(bile)cek?

Ingiliz The Guardian gazetesinin tecrubeli yazarlarindan Paul Doyle`un haberine gore Laurent Blanc futbol kariyerine nokta koydugu Ingiltereye teknik direktor olarak donme yolunda...iste Blanc`in pesindeki uc takim...

ARSENAL: Arsen Wenger gecen haftalarda yaptigi "Bu yil sampiyonlar ligini kazanirsak veya Premiere lig sampiyonu olursak emekli olacagim" aciklamasi degisim isteyen Arsenal taraftarlarini sevindirmisti, buy sebeple onun yerine bu pozisyon icin uygun gorulebilecek en onemli aktorlerden birisinin Laurent Blanc olacagi konusuluyor..

MANCHESTER CITY: Suphe yokki gecen yilki sampiyonlugunun ardindan, Fransa liginde bu yil da sampiyonlugun onemli adaylarindan olan Bordeaux`un patronu Blanc bu yaz en cok talep goren teknik direktorler arasinda yer alacak. Jose Mourinho ya getirdiklerin teklifin kabul gormemesi halinde Manchester City`nin Laurent Blanc`in kapisini calacagi tahmin ediliyor. (Bir teklif almasi halinde Mourinho`nun, Wolfsburg`un forveti Edin Dzeko ve Chelsea ile Real madrid`in de pesinde oldugu Hamburg`lu Jerome Boateng anlasmasi muhtemel olan Manchester City`i reddetme ihtimali cok dusuk goruluyor.)

LIVERPOOL: Rafael Benitez`in tabanlari yaglamasi halinde Laurent Blanc`in kapisini calabilir.
Related Posts with Thumbnails