"Oyun bittiğinde Şah ve piyon aynı kutuya girer." İtalyan Atasözü

6 Nisan 2010 Salı

Laurent Blanc (belki) nereye gide(bile)cek?

Ingiliz The Guardian gazetesinin tecrubeli yazarlarindan Paul Doyle`un haberine gore Laurent Blanc futbol kariyerine nokta koydugu Ingiltereye teknik direktor olarak donme yolunda...iste Blanc`in pesindeki uc takim...

ARSENAL: Arsen Wenger gecen haftalarda yaptigi "Bu yil sampiyonlar ligini kazanirsak veya Premiere lig sampiyonu olursak emekli olacagim" aciklamasi degisim isteyen Arsenal taraftarlarini sevindirmisti, buy sebeple onun yerine bu pozisyon icin uygun gorulebilecek en onemli aktorlerden birisinin Laurent Blanc olacagi konusuluyor..

MANCHESTER CITY: Suphe yokki gecen yilki sampiyonlugunun ardindan, Fransa liginde bu yil da sampiyonlugun onemli adaylarindan olan Bordeaux`un patronu Blanc bu yaz en cok talep goren teknik direktorler arasinda yer alacak. Jose Mourinho ya getirdiklerin teklifin kabul gormemesi halinde Manchester City`nin Laurent Blanc`in kapisini calacagi tahmin ediliyor. (Bir teklif almasi halinde Mourinho`nun, Wolfsburg`un forveti Edin Dzeko ve Chelsea ile Real madrid`in de pesinde oldugu Hamburg`lu Jerome Boateng anlasmasi muhtemel olan Manchester City`i reddetme ihtimali cok dusuk goruluyor.)

LIVERPOOL: Rafael Benitez`in tabanlari yaglamasi halinde Laurent Blanc`in kapisini calabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails