"Oyun bittiğinde Şah ve piyon aynı kutuya girer." İtalyan Atasözü

9 Nisan 2010 Cuma

Tribu-N-lans :)

GÜLEN GÖZLER HİÇ SOLMASIN


SEN NEYMİSSİN BE ABİİİ


TAKIMLARIMIZIN 20 GOLU...

MiLLi EGiTiM BAKANLIGI ONAYLI TAKIM HANGiSi? :)


MUHABETLE.........


VE ISTE GAP ARENA STADI...




Güneydoğu Anadolu Kalkınma Projesi kapsamında, GSGM tarafından inşa ettirilen tam olimpik bir stadyumdur. Koltuk kapasitesi 30.000'dir. Tribünlerin üstü tamamen kapalıdır.Temeli 1992 yılında dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından atıldığında, 3 yılda bitirilmesi hedeflenen stadyum, seyirciye ilk kez 13 Aralık 2009'da kapılarını açmıştır. TFF'nin hazırladığı EURO 2016 resmi adaylık dosyasında, yedek olarak gösterilen 3 stadyumdan biri de GAP Stadyumu'dur.

Türkiye Kupası Urfa'da


BU HABER İLK BİZDE...

Ziraat Bankası Türkiye Kupası 5 Mayıs'tan itibaren Şanlıurfa'da yapılması kararlaştırıldı

Federasyon bugün Şanlıurfa Valiliğine çektiği faxla 5 Mayıs'ta başlayacak Ziraat Bankası Türkiye Kupasının Şanlıurfa GAP Arena'da yapılamasına karar verdi.
Ayrıntılar Gelecek

"SA"kıp Ağayı Anıyoruz (7 Nisan 1933;10 Nisan 2004)






BIR NISAN YAGMURU GELDI VE GITTI

Yassak !

Türkiye Okçuluk Federasyo-nu'na bağlı Antalya Okçuluk İhtisas Kulübü'ne bu sporu yapmak için başvuran Mukaddes Kübra Ataş (28), başörtülü olduğu gerekçesiyle geri çevrildi. Antrenörle ve sorumlu kişilerle görüşen Ataş, başörtüsünün 'okçuluk eğitimine engel olduğu' şeklinde ilginç bir cevap aldı. Ataş, yetkililerden kararlarını gözden geçirmelerini istedi; ancak sonuçsuz kaldı. Bunun üzerine konuyu e-postayla Okçuluk Federasyonu'na aktaran genç kız, Federasyon'dan da cevap alamadı. Okçuluk İhtisas Kulübü Antrenörü Erol Ökten ise başörtülü birisinin okçuluk yapamayacağını ileri sürdü. Okçuluk Federasyonu'nun başörtüyü yasakladığını iddia eden Erol Ökten, "Burası Türkiye Okçuluk Federasyonu sahası. Federasyon bana derse ki; buraya başörtülü kimse girmeyecek, ben ne yapabilirim?" dedi.

RESPECT+SPORT= RESPORT

Basortulu bayanlarin spora gosterdikleri yogun ilgi son zamanlarda yasanan tartismalardan biri daha baslamadan sona erdi...University of Montreal mezunu endustri muhendisi Elham Sayed Javad`in tasarladigi RESPORT bu yilin fair-play sozcugu respect ve sport sozcuklerinin karismasi ile olusan ve tesetturlu bayanlara futbol dair bircok spor dalinda yer almaya firsat sunuyor...Montreal kentinde bircok okul basortusuyle spor yapmak isteyen bayanlarin RESPORTun kullanimini zorunlu hale getirdi bile...

Antep isi cakma Ronaldo..

Related Posts with Thumbnails