"Oyun bittiğinde Şah ve piyon aynı kutuya girer." İtalyan Atasözü

3 Mayıs 2010 Pazartesi

Helal Twente



Sezon boyunca bir kaç arkadaşımın "mutlaka seyret, çok iyi takım" dediği Twente'yi hep hor gördüm, ciddiye almamıştım doğrusu. Bu haftasonu izledim maçlarını, fena kapak oldu bana Twente'nin şampiyonluğu ve güzel futbolu.

Her ne kadar önemli ölçüde Ajax ve PSV'nin yarattığı otorite boşluğunun etkisi olduğunu ısrarla düşünsem de, benim
futbol takip ettiğim dönemde Hollanda'dan 5. şampiyon çıktı. Tabi bu durum da biz nötr seyircilerin çok hoşuna gitti.


Bakarsınız dünyanın farklı ülkelerinde (?) şampiyonluk kovalayan "anadolu" takımlarına örnek olur bu durum! Olsun demiyorum, aman yanlış anlaşılmasın..

Kaynak : http://cezayayi.blogspot.com/

Meksika`nin Dünya Kupası kadrosu..

Dünya Kupası'nda A Grubu'nda Güney Afrika, Fransa ve Uruguay ile mücadele edecek Meksika'nın 26 kişilik aday kadrosu şu oyunculardan oluşuyor (ilerleyen yasina ragmen kupada forma sansi bulan Cuauhtemoc Blanco`nun forma giydigi 109 milli macta 38 golu bulunuyor) :

Kaleciler: Guillermo Ochoa (America), Luis Michel (Chivas), Oscar Perez (Jaguares).

Savunma Oyuncuları: Rafael Marquez (Barcelona-İspanya), Carlos Salcido (PSV Eindhoven-Hollanda), Francisco Rodriguez (PSV Eindhoven-Hollanda), Hector Moreno (AZ Alkmaar-Hollanda), Ricardo Osorio (Stuttgart-Almanya), Efrain Juarez (Pumas), Paul Aguilar (Pachuca), Jonny Magallon (Chivas), Juan Carlos Valenzuela (America), Jorge Torres (Atlas).

Orta Saha Oyuncuları: Andres Guardado (Deportivo La Coruna-İspanya), Jonathan Dos Santos (Barcelona-İspanya), Gerardo Torrado (Cruz Azul), Israel Castro (Pumas), Pablo Barrera (Pumas), Adrian Aldrete (Morelia).

Forvetler: Carlos Vela (Arsenal-İngiltere), Giovani Dos Santos (Galatasaray), Guillermo Franco (West Ham-İngiltere), Alberto Medina (Chivas), Adolfo Bautista (Chivas), Cuauhtemoc Blanco (Veracruz), Javier Hernandez (Chivas).

Karabosa Finale ev sahibi!

Ziraat Türkiye Kupası Final maçına ev sahipliği yapacak olan Şanlıurfa Gap Arena stadında satışa sunulan Fenerbahçe-Trabzonspor maçı biletleri 4 saat içinde adeta kapışıldı. Bilet satışının yapıldığı noktaya çok sayıda polis gönderildi. Polis barikatları arasında kalan bir kişi ayağını kırdı. 5 Mayıs'ta oynanacak Final öncesi Maç biletleri bugün tükendi. Final maçına gitmek isteyenler karaborsadan bilet almak zorunda kalacaklar. 10-20 ve 30 liradan satilan biletlerin fiyatlandirmasinda yapilan bu hata finali izlemek isteyenleri karaborsacilara mahkum etti. Karaborsanin golgesinde gececek olan mac gununde stad cevresinde buyuk karisikliklarin olmasi bekleniyor.

Büyümüş de kücülmüş...



Raul Gonzalez, iki resim arasindaki 3 farki bulunuz:)

Raul Gonzalez
1995 - 2009

Boyu boyuna:)

FIFA 2010 Yeni Reklam :)

Related Posts with Thumbnails