"Oyun bittiğinde Şah ve piyon aynı kutuya girer." İtalyan Atasözü

3 Nisan 2010 Cumartesi

BURSA SAĞLAM ADIMLARLA ....


Turkcell Süper Lig'in 28. haftasında Bursaspor sahasında Antalyaspor'u yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha geride bıraktı.
İLK YARI
Karşılaşma çok hızlyı başladı. Sahaya oldukça ofansif yapıyla ilk dakikalarda Bursaspor kalesine yüklenen kırmızı-beyazlılar, sağ kanattan Tita'nın geliştirdiği atakta Necati'nin kafa golüyle öne geçmeyi başardı. Golü erken yiyen Bursaspor, yaşadığı şoku çabuk atlattı ve üst üste geliştirdiği ataklarla Antalyaspor kalesini ablukaya aldı.
Sercan'ın topla buluştuğu bir anda ceza sahası içinde düşürülmesi hakemin Bursaspor lehine penaltı çalmasına sebebiyet verdi. Atışı kullanmak için topun başına gelen kaleci İvankov, Ömer'in sağından topu ağlarla buluşturarak Bursaspor'a eşitliği kazandırdı.
Eşitliği yakalayan Timsahlar'ın hızı gelen golle kesilmedi. Beraberliği yakaladıktan sonra baskısını daha da artıran Bursaspor, müthiş taraftarının desteğiyle Antalyaspor'u bunaltsa da devrenin sonlarında hızı kesilen Bursaspor, 1-1'lik beraberlikle soyunma odasına gitti.
İKİNCİ YARI
İkinci yarı da ilk yarıda olduğu gibi hareketliydi. Antalyaspor, rakibine orta alanda boş alan bırakmamaya çalıştı. Yeşil-beyazlılar ise Antalyaspor yarı alanında boşluklar aradı.
Dakikalar 79'u gösterdiğinde ani gelişen Bursaspor atağında Ömer Erdoğan Antalyaspor kalesi önüne gelen topa adeta atlayarak vurdu ve takımını 2-1 üstünlüğe taşıdı.
Öne geçtikten sonra da üstün oynayan Bursaspor, galibiyete uzanmayı başardı ve şampiyonluk yolunda bir engeli daha geride bıraktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails