"Oyun bittiğinde Şah ve piyon aynı kutuya girer." İtalyan Atasözü

29 Mart 2010 Pazartesi

EXPERİN GÖZÜYLE HAFTAYA BAKIŞ





HEPİMİZ ÖZHANIZ HEPİMİZ CANAYDINIZ
Son yılların en sakin ve posizyon anlamında kısır derbisinde kazanan F.Bahçe olurken G.Sarayın son 2 haftada 0 puan çekmesinde bireysel hatalar başrol oynuyordu.Bu sefer başrolde teçrübeli file bekçisi Leo Franco vardı.
Derbinin hakemi Çüneyt Çakır iyi bir maç yönetmesine rağmen son dakikalardaki posizyon epeyce tartışılaçak hakem muallimleri tarafından.Ne de olsa Halis Özkahya aynı posizyona penaltı çalmıştı.En büyük sorunumuz bu olsa gerek.ayrı hakemlerin aynı posizyonları farklı yorumlaması.
Maçtan sonra ise akıllarda Servetin açıklamaları ve Hoçasının ona katılamaması vardı.Aralarında bir husumet olduğu belli.Sene sonu ne olur bilinmez ama Rijkaard ın oyun yapısında Servete baş rol vermek yok.
2.Polat dönemininde uğursuz başladığını belirtmekte yarar var sanırım.

KARTAL YÜKSEKTEN UÇTU
Kartal bu hafta yüksekten uçarken zirvenin eteklerine keskin bir bakış atmış oluyordu aynı zamanda.Nede olsa Kartallar sessiz ve derinden uçardı.denizli ve talebeleri ilerki haftalardanda gayet umutlu.
ZİRVENİN SOĞUK HAVASI BURSAYI ÇARPTI
Bursa zirvenin getirdiği sorumluluğununaltında kalırken Belediye hızla çalışmaya devam ediyordu.Avcı yönetimindeki Belediyenin son kurbanı Timsah oluyordu.

GOLLÜ BERABERLİKLER SERİSİNDE SON PERDE
Kasımpaşa gollü beraberliklere devam ediyordu Denizli deslapmanında.Denizli ise kendi sahasında intihar ediyordu bir anlamda.Ama çıkmadık candan umut kesilmez .Daha toplanacak 21 Puan var.

ATAMAYANA ATARLAR KURALI
Antep- Sivas macı futbolda kabul gören bi sözün ispatı niteliğindeydi adate.Nede olsa atamaya atarlardı bu maçtada öyle oldu.sivas son dakikada bulduğu golle 1 puanı kapıyordu.Maç sonunda ise sahalarda son haftalardaki çirkin görüntülerin benzeri yaşanıyor seyirçi sahaya iniyordu.

G.Birliği tek golle Diyarı avlarken diyar Başkentten boynu bükük ayrılıyordu.

Antalya Manisa maçının en iyi yorumunu Kaleçi Ömer yapıyordu.''cok tuaf bir maçtı.Maç başında kazanamayaçağız belliydi.


Son periyoduna girdğimiz bu haftalarda tansiyon en seviyede seyrederken bizlerde merakla ilerki haftaların sonucunu merakla bekliyoruz.

İYİ HAFTALAR...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails